Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu Özel Servis Taşımacılığı İş Duyurusu

02.09.2019 1073

GÖLBAŞI İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİ ÖZEL SERVİS

TAŞIMACILIĞI İŞİ DUYURUSU

2019/2020  Eğitim Öğretim ders yılında bir yıllık (Eylül 2019-Haziran 2020 Dönemi Sabah Geliş 08:00- Akşam dönüş 17:00 saatleri kapsamlı) olmak üzere 30/05/2018 tarih 10581842 sayılı makam oluru ile yürürlüğe giren "Okul Servis Araçları Yönetmeliği ve Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına ilişkin Usul ve Esaslara" göre Okulumuza öğrenci taşımacılığı yapacak gerçek veya tüzel kişiler ile 09 EYLÜL 2019 günü arasında Okul Müdürü odasında okul servis taşımacılığı için Komisyon tarafından teklifler alınacaktır. Şartname ve ekleri okul müdürlüğümüzden temin edilebilir. Başvuru yapmak isteyen gerçek ve tüzel kişiler şartnameyi servis komisyonundan belirtilen tarihler arasında alabilecek olup Başvuru dosyaları ( yaptıkları işi veya firmalarını tanıtan sunum dosyası) ile duyuru ekinde bulunan listedeki diğer evrakları servis komisyonuna eksiksiz teslim etmeleri gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

Okul Servis Taşımacılığı

İhale Komisyonu

Okul Servis Yönetmeliği için Aşağıdaki linke tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/02/05/760843/dosyalar/2019_09/02153543_okul_servis_yonetmeliYi.doc

Gerekli evraklar Okul servis araçları yönetmeliğinde ve Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına ilişkin usul ve esaslarda belirtilmiş olup web sayfamızda yayınlanmış, ayrıca Okulumuz İlan panosundan da  öğrenilebilir.

Başvuru Takvimi:

Duyuru İlanının Yapılması: 28/08/2019

Şartnamelerin Verilmesi: 28 Ağustos  2019 – 06 Eylül  2019 Saat 17:00 'a kadar. (okul müdürlüğümüzden temin edilebilir.)

Komisyonun Toplanması ve Tekliflerin Alınması:09 Eylül  2019 Saat 09:30

Yeri: Asfal mah.401. sok.İmam Hatip Ortaokulu Gölbaşı/Adıyaman

Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenilen belgeler şunlardır.

a)      Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

b)      Gerçek kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

c)      Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belgeler,

d)     Taşımayı gerçekleştireceği taşıtların gerçek kişilerde gerçek kişiler adına, tüzel kişiliklerde üçte birinin tüzel kişilik adına tescilli olduğuna ilişkin belgeler,