Öğretmen KONULU İlçe Geneli Yarışma

10.10.2016 392

Okulumuz  24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçe Geneli Öğretmen konulu Öğrenci Gözüyle Öğretmen,Veli Gözüyle öğretmen ,Öğretmen Gözüyle Öğretmen kategorilerinde yarışma düzenlenecektir.Yapılacak olan yarışmada Öğrenci gözüyle öğretmen kategorisinde Öğretmenime mektup  adlı mektup yarışması İlçemiz ortaokul 5_6_7_8 sınıf öğrencileri arasında yapılacak her okul birinci olarak belirlediği eserle yarışmaya başvuracak.Veli gözüyle öğretmen konulu kompozisyon yarışmasına ilçemiz anaokulu,ilkokul,lise velileri katılacak.Okullar birinci olan eserleri ile yarışmaya katılacaklar.Öğretmen Gözüyle Öğretmen adlı anı yarışmasi nda ise anaokulu,ilkokul,ortaokul,lise öğretmenleri katılacaklar.Okullar belirledikleri eserler ile katılacaklar. Yarışma sonunda öğrenci ,veli ,öğretmene her birine birer adet çeyrek altın verilecek.Yarışmanin amacı öğretmenliğin öğrenci veli öğretmen gözündeki yerini görmek amaclanmıştır.